Doe mee met het Ouder-Kind Toernooi op zondag 24 maart

18 februari 2024


Door: Jeugdcommissie (Sander-Annelies, Tim & Renske)

Dit toernooi belooft een dag vol plezier en competitie te zijn, waarbij families samenkomen om als duo's deel te nemen aan sportieve uitdagingen. Voorgaande jaren vond rond deze periode het Mini Maxi toernooi plaats. Dit jaar hebben we naast het JEUGD Ouder-Kind Toernooi ook het VOLWASSEN Ouder-Kind Toernooi (16+) dat plaats gaat vinden.  

Zondag 24 maart zal de ochtend worden gewijd aan de jongere jeugd, die begint om 9.30 uur tot 12.30 uur. In de middag vindt de "volwassen versie" plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur. Dus of je nu onder de jeugd valt of volwassen bent, je kunt als duo optreden samen met je kind, vader, moeder, opa, oma, oom, tante, buurman of buurvrouw. Het is allemaal mogelijk!

Om deel te nemen, dien je je als duo op te geven. Eén persoon van het duo moet lid zijn van Rapiditas. Het maakt niet uit of dit het kind of de ouder is. We proberen zoveel mogelijk op leeftijd en speelsterkte in te delen. Daarnaast zal er voor wat lekkere hapjes gezorgd worden. Het inschrijfgeld is €9 per duo.  Inschrijven kan t/m 15 maart via dit formulier. 

Dus stel je team samen en bereid je voor op een dag vol teamwork, lachen en herinneringen die een leven lang meegaan!

Heb je nog vragen? Stel die dan via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen