Durf te dromen - De dromen van Jernilius en Nick

07 november 2019


Door: Silke Lapschies

De Esther Vergeer Foundation bestaat 15 jaar en dat vieren ze met de reizende expositie ‘Durf te dromen’. De expositie is tot 22 november te zien bij de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.

De dromen van 15 jongeren met een lichamelijke beperking zijn vastgelegd door 15 topfotografen en bekende Nederlanders zoals Max Verstappen, Humberto Tan en Sacha de Boer. Vijf rolstoeltennisers van Rapiditas – Jernilius Martina, Tessa Dinessen, Floor Steggerda, Nick Jacobs en Casey Mandi  – kregen de vraag voorgelegd: ‘Wat is jouw droom?’

Hieronder de dromen van Jernilius en Nick. Door rolstoeltennis is Jernilius (7) helemaal opgebloeid, maar hij is ook helemaal gek van zwemmen. Hij droomt ervan om een goeie zwemmer te worden. Samen met de fotograaf Tom Bode is Jernilius het zwembad in gesprongen om de mooiste en vetste beelden te schieten. In het zwembad is Jernilius bijna niet bij te houden en echte fanatiekeling die zijn droom graag in vervulling ziet gaan!

Het was een dag om nooit te vergeten! De dag dat Nick (14) een van de grootste coureur ter wereld heeft ontmoet, namelijk Max Verstappen! Met zijn passie voor snelle auto’s droomt Nick ervan om net als Max Formule 1-coureur te worden! Tijdens de Jumbo Racedagen 2019 op het Circuit Zandvoort is Nick samen met fotograaf Edwin Smulders op pad geweest met als resultaat stoere foto’s van Nick, met Max Verstappen en nog een aantal bekende coureurs.

Zo'n foto wil iedereen toch wel in zijn bezit hebben? Alle foto’s zijn nog tot 22 november te zien in de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.

Kom jij ook kijken?

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen