Eerste Roller-Lopertoernooi loopt op rolletjes

14 juni 2022


Door: De Evenementencommissie en Rollercommissie 

Op deze 11 juni zijn de weergoden ons goed gezind. Het debuut van ons Roller-Lopertoernooi is een zonnig feit. Terwijl het heerlijk geurende zelfgemaakte gebak de rollende en lopende deelnemers welkom heet, vult het terras zich op de ochtend met goedgeluimde sportievelingen van alle niveaus vanuit het hele land. De banen liggen te wachten op het enthousiasme van de nieuwe mixcombinaties.

Om 11.00 uur klinkt de toeter en de competitie vangt aan. Een relaxte sfeer daalt neer over ons park. De beat uit de muziekbox op baan 1 onderstreept de vrolijke inspanningen; de Esther Vergeer Foundation verzorgt een clinic voor de rollende jeugd. Een ware chef de mission leidt de dag in goede banen en in het clubhuis is de bedrijvigheid niet minder dan op de banen; na 2 partijen in de ochtend roepen de soep en broodjes op tot een gezamenlijke lunch; de gesprekken verplaatsen zich van het warme gravel naar de schaduw van de parasols. 

Na de smakelijke middagdis vormen zich met de klank van de claxon de nieuwe koppels op het oranje en wordt het spel, onder het geluid van gemoedelijke kreten en gelach, voortgezet. Om 16.00 uur worden de finales gespeeld. Bij het eindsignaal worden de laatste slagen gemaakt en de games worden geteld. De geur van pannenkoeken verraadt de voorbereidingen in de keuken en lokt iedereen naar de avondhap. Na de prijsuitreiking worden de ervaringen van de dag tijdens het eten onder het genot van zomerse versnaperingen uitbundig uitgewisseld. 

De zon lacht ons nog steeds toe als wij, na het vertrek van de laatste deelnemers en het opruimen van het clubhuis, het glas heffen op een zeer geslaagde lancering van dit Roller-Lopertoernooi. Het was een topdag! 

Met dank aan de deelnemers, commissieleden, de sponsors: 

  • EVF
  • ABNAMRO 
  • Dunlop, en alle vrijwillige helpende handen met in het bijzonder Esther, Stefan en Roelof

Op naar volgend jaar.

Nieuwscategorieën


Reacties

Marjolein Buis 27-06-2022 18:50

Het was een hartstikke leuke dag. Dat er maar veel roller-loper toernooien op Rapiditas mogen volgen!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen