Eredivisie Gemengd voorlopig uitgesteld

16 april 2021


Door: Rapiditas Eredivisie

Eredivisie Gemengd is voorlopig uitgesteld vanwege de huidige coronamaatregelen en de onzekerheid over de situatie in de komende maanden. Mogelijk dat deze eind augustus/begin september of september/oktober plaats gaat vinden.

Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn officiële wedstrijden met publiek helaas nog niet toegestaan. De onzekerheid over de situatie in de komende maanden zorgt ervoor dat een start van de Kia Eredivisie Gemengd in april of mei niet haalbaar is. In overleg met de deelnemende verenigingen heeft de KNLTB daarom besloten om beide competities voorlopig uit te stellen.

Kia Eredivisie Gemengd

De zeven speeldagen van de Kia Eredivisie Gemengd stonden oorspronkelijk gepland tussen zaterdag 22 mei en donderdag 3 juni, gevolgd door de play-offs in het weekend van 5 en 6 juni op het park van TC Zandvoort. Als gevolg van de coronamaatregelen wordt de competitie voorlopig uitgesteld tot na de zomervakantie. In overleg met de deelnemende verenigingen wordt bekeken of een competitie van twee weken mogelijk is in de periode eind augustus/begin september of in september met eventueel een uitloop naar begin oktober.

Meer informatie over ons Eredivisie team is te vinden op de speciale Rapiditas Eredivisie website: www.rapiditaseredivisie.nl.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen