Eredivisie [email protected] op 21 mei, 31 mei en 2 juni

14 maart 2022


Door: Eredivisiecommissie

Op zaterdag 21 mei 2022 gaat de Eredivisie Gemengd van start. Met (vooralsnog) zeven teams wordt gestreden voor een finaleplaats tijdens de Play-offs in het weekend van 4/5 juni bij TC Zandvoort. De vorige editie in 2021 is gewonnen door Naaldwijk, dus dat team zal zeker proberen de titel te verdedigen!

Rapiditas 1 start de competitie met een thuiswedstrijd op zaterdag 21 mei gelijk tegen de kampioen van 2021, Naaldwijk. Daarna speelt het team op donderdag 26 mei een uitwedstrijd tegen Baarn (Bossbadlaan 3, 3744 KD Baarn). Vervolgens is er een uitwedstrijd op donderdag 28 mei tegen Alta (Meester Th. Heemskerklaan 32, 3818 KL Amersfoort). Zondag 29 mei speelt het team uit tegen Zandvoort(Kennemerweg 79, 2042 XT Zandvoort). Vervolgens komt op dinsdag 31 mei Berkenrode op bezoek bij Rapiditas. De competitie wordt afgesloten op donderdag 2 juni met een thuiswedstrijd tegen Leimonias.

De thuiswedstrijden starten om 12.00 uur met twee dames singles, gevolgd door twee heren singles en op het laatst worden een dames- en herendubbel gespeeld.

Play-offs

In het weekend van 4 en 5 juni 2022 worden de Play-offs van de Eredivisie Gemengd gespeeld bij TC Zandvoort. Tijdens de Play-offs spelen op zaterdag de vier beste teams tegen elkaar voor een finaleplaats op zondag. Om vervolgens de beslissende wedstrijden te spelen om Landskampioen Kia Eredivisie Gemengd 2022 genoemd te mogen worden.

Wil je meer weten over de Eredivisie of weten wie er dit jaar in het team van Rapiditas meespelen? Klik dan hier. De spelers worden één voor één onthuld.

Meer informatie

Het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen zijn vanaf de start te vinden op: TopTennis.nl of via MijnKNLTB.nl

Vragen

Stuur een mail aan de Eredivisiecommissie via [email protected] 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen