Eredivisietennis live @ Rapiditas op 3, 7 en 9 september!

09 augustus 2021


Door: Rapiditas Eredivisie

Van vrijdag 3 september t/m zondag 12 september komt Rapiditas voor het 7e achtereenvolgende jaar uit in de KNLTB Eredivisie Gemengd onder de naam Ecobit Software Rapiditas 1. Dat betekent toptennis in het vooruitzicht!

Ecobit Software Rapiditas 1 start de competitie met een thuiswedstrijd op vrijdag 3 september tegen TC Zandvoort (Kampioen 2019). Daarna speelt het team op zaterdag 4 september een uitwedstrijd tegen Berkenrode (Het Hoge Land 1, 2652 EA Berkel en Rodenrijs). Vervolgens komt op dinsdag 7 september Leimonias op bezoek bij Rapiditas en op donderdag 9 september Naaldwijk. De competitie wordt afgesloten op zaterdag 11 september in Amersfoort tegen Alta (Meester Th. Heemskerklaan 32, 3818 KL Amersfoort).

De thuiswedstrijden starten steeds om 14 uur met twee dames singles, rond 16 uur gevolgd door twee heren singles, en tussen 18-20 uur worden een dames- en herendubbel gespeeld.

Wil je weten wie er dit jaar in het team van Rapiditas meespeelt? Klik dan hier. De spelers worden één voor één onthuld.

Kom jij onze toppers in groten getale aanmoedigen? 

Steun het toptennis!

De grote opkomst tijdens de thuiswedstrijden van ons Eredivisieteam de afgelopen jaren, laat zien dat het toptennis op Rapiditas leeft! Om met een team in de Eredivisie te kunnen spelen zijn heel wat pecunia nodig. De afgelopen jaren was dit mogelijk dankzij de steun van een kleine groep van sponsors en tennisliefhebbers. We zijn de betreffende bedrijven en personen bijzonder erkentelijk dat ze het toptennis op Rapiditas mogelijk hebben gemaakt. 

Hoofdsponsor

Dit jaar heeft Ecobit Software zich gecommitteerd als hoofdsponsor van het team. De directie speelt zelf bij Rapiditas en heeft liefde voor de club en het toptennis, waarbij de hoop is gevestigd om dit in de toekomst voort te zetten. Met alleen een hoofdsponsor zijn we er echter nog niet. 

We willen de continuïteit van het toptennis op ons park voor de komende jaren goed gaan borgen en doen daarvoor graag een beroep op alle leden van Rapiditas die het toptennis een warm hart toedragen. Hoe breder het toptennis gedragen wordt, hoe groter de garantie dat er over 10, 20 jaar nog steeds toptennis op Rapiditas wordt gespeeld.

Welke mogelijkheden zijn er om het toptennis op Rapiditas te steunen?

 1) Word fan van het toptennis door €50,- te doneren. Je zit dan bij de drie thuiswedstrijden eersterangs en je mag dan, als je dat leuk vindt, deelnemen aan een tennisclinic die door spelers en trainers van het Eredivisieteam wordt verzorgd in de periode dat de Eredivisie plaatsvindt.

2) Word lid van de Club van 100 door €100,- te doneren. Je mag dan uiteraard ook deelnemen aan de tennisclinic en je bent genodigde tijdens de thuiswedstrijden. Dat houdt o.a. in dat je verzekerd bent van een mooie, gereserveerde zitplek en 5 consumptiebonnen tijdens de thuiswedstrijden. Ook ontvang je dan uitnodigingen voor de verschillende meetings van de Businessclub van Rapiditas gedurende het jaar.

3) Word sponsor van het Eredivisieteam of personal sponsor van je favoriete speler door €500,- of meer te doneren. 

4) Bied onderdak aan een van de spelers en haar trainer

Ben je enthousiast over het toptennis en wil je hier graag een bijdrage aan leveren? Neem dan contact op met Margo Kok of via Maureen Völler.

Sponsordag 3 september

Nadere invulling en exacte tijden volgen nog.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen