Fijne jaarwisseling en een spetterend, sportief en vooral gezond 2024

29 december 2023


Door: Het bestuur

Het jaar 2023 loopt ten einde en het is een jaar geweest vol sportieve hoogtepunten, persoonlijke ontwikkelingen en bovenal, ongekende inzet van jullie allemaal! Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de immense bijdrage die jullie hebben geleverd.

Als vereniging hebben we dit jaar veel bereikt, van het behalen van kampioenstitels tot het organiseren van succesvolle toernooien. Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onophoudelijke inzet van onze leden, trainers en vrijwilligers. Jullie zijn de ware ruggengraat van TV Rapiditas en wij zijn enorm dankbaar voor jullie toewijding en passie.

Ook hebben we gezien dat jullie je met hart en ziel hebben ingezet voor de groei en bloei van onze vereniging. Of het nu gaat om het begeleiden van jeugdteams, het organiseren van evenementen of het onderhouden van ons prachtige tennispark, jullie hebben keer op keer laten zien dat jullie onmisbaar zijn. Jullie zijn de reden waarom TV Rapiditas zo'n warme en hechte gemeenschap is.

Daarom willen we jullie nu al bedanken voor het komende jaar, 2024. We hopen dat dit jaar net zo'n succesvol en sportief jaar zal worden als het afgelopen jaar. Samen met jullie willen we nieuwe uitdagingen aangaan, grenzen verleggen en onze sportieve prestaties naar een hoger niveau tillen. We hebben er het volste vertrouwen in dat we dit samen kunnen bereiken.

Als afsluiting willen we jullie allen een schitterende jaarwisseling toewensen. Geniet van de feestdagen, rust goed uit en laad jullie batterijen op, zodat we in 2024 weer vol energie van start kunnen gaan. We kijken er naar uit om samen met jullie weer vele mooie en sportieve momenten te beleven.

Bedankt voor jullie onschatbare inzet en een voorspoedig, sportief en succesvol 2024 gewenst!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen