Gejo Bogie en Tom Heskes winnen het masters toernooi in Venlo

03 juli 2023

Door: Verenigingsmanager

Afgelopen week werd in Venlo het World Tennis Masters toernooi 400 (MT400 Venlo) gespeeld. Speciaal voor spelers vanaf 35 jaar en ouder die nog steeds op hoog niveau willen spelen zijn er de ITF World Tennis Masters Tour toernooien (in 2022 werden deze toernooien nog ITF Seniors toernooien genoemd). Tijdens deze ITF World Tennis Masters Tour toernooien kunnen spelers zich meten met nationale- en internationale tegenstanders van dezelfde leeftijd.

Tijdens het sfeervolle toernooi in Venlo dat vele deelnemers kende uit Duitsland, haalden Gejo Bogie en Tom Heskes de finale in respectievelijk de 60+ en 55+ categorie.

Na een enerverende wedstrijd wist Gejo de wedstrijd naar zich toe te trekken ondanks dat kramp hem parten speelde. In de derde set bij de gamestand 1-0 in het voordeel van Gejo moest de Belg Danny Caubergh, die als eerste was geplaatst, de wedstrijd opgeven door een blessure.

Tom Heskes, die eind vorig jaar zijn debuut maakte in het Masters circuit, bereikte de finale overtuigend. Tom won van de als eerstgeplaatste Duitser Oliver Pleiss. Helaas moest deze de wedstrijd staken bij een stand van 3-0 in het voordeel van Tom.

Gefeliciteerd Tom en Gejo met deze prestatie!