Het Rapiditas Open 2024 - Een Tennisfeest dat je niet wilt missen!

18 mei 2024


Door: Open Toernooi Commissie

Het is weer zover: het Rapiditas Open staat voor de deur, en het is tijd om je racket op te pakken en deel te nemen aan hét tennisevenement van het jaar! Na het succes van de 50ste editie vorig jaar, belooft het toernooi van dit jaar, dat plaatsvindt van 22 tot en met 28 juli, een nog grotere sensatie te worden.

Op doordeweekse dagen start het toernooi om 16:00 uur, perfect voor een sportieve avond na het werk. En voor de echte tennisfanaten is er het NRT ** toernooi, dat al overdag van start gaat. Zorg dat je erbij bent en beleef de spanning van elke match!

Maar het hoogtepunt van het Rapiditas Open is ongetwijfeld het finaleweekend. Op vrijdagavond wordt het weekend feestelijk ingeluid met niemand minder dan de band “The Breaks”, die live muziek zal verzorgen. Dit wordt een avond vol entertainment die je niet wilt missen.

Wil je deel uitmaken van deze onvergetelijke tenniservaring? Schrijf je dan nu in via mijnknltb.toernooi.nl of scan de QR-code. Of je nu komt voor de sportieve uitdaging of om te genieten van de geweldige sfeer, het Rapiditas Open is het evenement waar elke tennisliefhebber naar uitkijkt. Pak je agenda en noteer de data, want dit mag je niet missen! 

Heb je nog vragen stel die dan aan de Open Toernooi Commissie via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen