Indeling KNLTB Competitie 2021 en Tenniskids Najaarscompetitie bekend!

17 augustus 2021


Door: KNLTB/Technische Commissie

Het is zover! De indeling van de KNLTB Competitie 2021 en de Tenniskids Najaarscompetitie zijn gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. Ruim 26.000 tennisteams gaan in september de baan op om met elkaar wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.

Als gevolg van de coronamaatregelen besloot de KNLTB in maart, om net zoals vorig jaar de Voorjaarscompetitie te verplaatsen naar het najaar. Dat er veel belangstelling is voor deze unieke competitie, de KNLTB Competitie 2021, blijkt wel uit het feit dat er dit jaar nog meer teams meedoen dan vorig jaar.

Waar kun jij de indeling vinden?

Klik hier voor de indeling van de KNLTB Competitie 2021. Hieronder vallen de Groene competitie, de junioren- en senioren competitie. Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Klik hier voor de indeling van de Tenniskids Najaarscompetitie (Rode- & Oranje competitie).

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende vereniging terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere vereniging, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Tenniskids competitie

De jongste competitiespelers beginnen op zondag 12 september aan de Tenniskids Najaarscompetitie, een week eerder dan de junioren en de senioren. De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. Dit jaar doen ruim 2.372 teams mee de Rode en Oranje competitie. Een super resultaat, want het zijn 100 teams meer dan vorig jaar. Mooi om te zien dat ook het animo om competitie te spelen onder de jongste jeugd toeneemt.

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de KNLTB Competitie 2021, de Tenniskids competitie vind je hier. Klik hier voor de meestgestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kan je met vragen altijd terecht bij de Technische Commissie via [email protected]

Nieuwscategorieën