Indeling KNLTB Najaarscompetitie 2023 bekend

26 augustus 2023


Door: Technische Commissie/KNLTB

Ben jij nieuwsgierig tegen wie je het moet opnemen tijdens de Najaarscompetitie 2023? Je kan de indeling van de KNLTB Najaarscompetitie en de Tenniskids Najaarscompetitie nu bekijken op MijnKNLTB en in de KNLTB ClubApp. Meer dan 27.000 teams gaan in september en oktober de baan op om te strijden voor het kampioenschap. Wij hebben er zin! 

Waar kan ik de indeling vinden?

  • Klik hier voor de indeling van de Najaarscompetitie (Senioren, Junioren en Groen)
  • Klik hier voor de indeling van de Tenniskids Najaarscompetitie (Rood & Oranje)

Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende club terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere club, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Mag ik uitkomen voor meerdere teams? 

Als je wil weten of je voor meerdere teams van één of meerdere clubs mag uitkomen tijdens de Najaarscompetitie, neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij kunnen dan controleren of er dan dispensatie voor je moet worden aangevraagd.

Tenniskids competitie

De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. De jongste competitiespelers beginnen op zondag 10 september aan de Tenniskids Najaarscompetitie. Dit jaar doen er bijna 3500 teams mee aan de competitie. 

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de Najaarscompetitie, de Tenniskids competitie vind je op de website van de KNLTB. Klik hier voor de meestgestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kun je met vragen altijd bij ons terecht!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen