Indeling KNLTB Voorjaarscompetitie 2022 is bekend!

14 maart 2022


Door: KNLTB/Technische Commissie

Goed nieuws! De indelingen van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2022 en de Tenniskids Voorjaarscompetitie zijn gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. Nadat we twee jaar de Voorjaarscompetitie noodgedwongen moesten missen, kunnen wij in april weer genieten van het wedstrijdplezier en de gezelligheid tijdens de competitie.

Waar kun je de indeling vinden?

Klik hier voor de indeling van de Voorjaarscompetitie (Senioren, Junioren en Groen)
Klik hier voor de indeling van de Tenniskids Voorjaarscompetitie (Rood & Oranje)

Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet je spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende vereniging terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere vereniging, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Tenniskids competitie

De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. De jongste competitiespelers beginnen op zondag 3 april aan de Tenniskids Voorjaarscompetitie, een week eerder dan Groen en de junioren. Dit jaar doen bijna 2.200 teams mee aan de Rode en Oranje competitie en zo'n 1.500 aan de Groene competitie. Mooi om te zien dat ook de animo om competitie te spelen onder de jongste jeugd toeneemt.

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de Voorjaarscompetitie 2022 en de Tenniskids Voorjaarscompetitie kun je hier vinden. Klik hier voor de meestgestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kan je met vragen altijd terecht bij de Technische Commissie via [email protected]

De KNLTB en de Technische Commissie wensen jullie veel succes en plezier in de voorbereiding op de Voorjaarscompetitie.

Nieuwscategorieën