Inschrijving Clubkampioenschappen 2021 verlengd

16 augustus 2021


Door: Clubkampioenschappencommissie

Er hebben zich al veel leden ingeschreven voor de Clubkampioenschappen 2021 voor senioren, jeugd en rollers die van zaterdag 21 tot en met zaterdag 28 augustus plaatsvinden op onze club. Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan in vóór woensdag 18 augustus om 19:00 uur.

De Clubkampioenschappen zijn het ideale toernooi om lekker in vorm te komen voor de competitie die halverwege september start. Heb jij vorig jaar meegedaan en wil je je plekje verdedigen of het juist opnemen tegen de nieuwkomers in je categorie? Schrijf je dan snel in via Toernooi.nl. Hier zijn vlak voor het toernooi alle speelschema's te vinden en tijdens het toernooi alle uitslagen en standen. Geen account? Je kunt hier een account aanmaken.

Senioren kunnen zich inschrijven voor speelsterkte 2 t/m 9 in de categorieën DE, HE, DD, HD, GD en de jeugd in Geel <15 jaar en Geel <17 jaar in de categorieën JE, ME, JD, MD, GD. Nog geen dubbelpartner? Geen probleem, wij vinden er een!  

Net als vorig jaar zullen de senioren en junioren samen strijden om de eer van beste speler/speelster in de verschillende categorieën. Nieuw dit jaar is de 55+ Categorie. Evenals vorig jaar kun je ook strijden in de 'Fundubbel 14+' categorie, waarvoor je je als heren, dames of gemengd dubbel kunt inschrijven mits het onderlinge verschil in speelsterkte minimaal 2 en de som van de speelsterkten minstens 10 is (bv. iemand met een rating van 5 samen met iemand met een rating van 7).  

In deze periode zijn er beperkt banen beschikbaar voor recreanten! Houd er rekening mee dat vrij spelen niet mogelijk is.  

Nieuwscategorieën