Inschrijving Clubkampioenschappen 2022 verlengd

19 juni 2022


Door: Clubkampioenschappencommissie (Silke-Kumudini-Bastiaan-Sander-Tim-Elske-Bas P-Bas vdH)

Er hebben zich al veel leden ingeschreven voor de Clubkampioenschappen 2022 voor senioren, jeugd en rollers die van zaterdag 25 juni tot en met zaterdag 2 juli plaatsvinden op onze club. Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan in vóór dinsdag 21 juni om 19:00 uur.

De Clubkampioenschappen is het ideale toernooi om lekker in vorm te komen voor de vele zomertoernooien die nog komen en de competitie die halverwege september start. Heb jij vorig jaar meegedaan en wil je je plekje verdedigen of het juist opnemen tegen de nieuwkomers in je categorie? Schrijf je dan snel in via Toernooi.nl. Hier zijn vlak voor het toernooi alle speelschema's te vinden en tijdens het toernooi alle uitslagen en standen. Geen account? Je kunt hier een account aanmaken.

Senioren kunnen zich inschrijven voor speelsterkte 2 t/m 9 in de categorieën DE, HE, DD, HD, GD en de junioren 11 tm 14 jaar en 13 tm 17 jaar in de categorieën JE en JD. Voor de tenniskids groen 10 tm 12 jaar zijn de categorieën TKE en TKD. Nog geen dubbelpartner? Geen probleem, wij vinden er een!  

Net als vorig jaar zullen de senioren en junioren samen strijden om de eer van beste speler/speelster in de verschillende categorieën. Evenals de afgelopen twee jaar kun je ook strijden in de 'Fundubbel 14+' categorie, waarvoor je je als heren, dames of gemengd dubbel kunt inschrijven mits het onderlinge verschil in speelsterkte minimaal 2 en de som van de speelsterkten minstens 10 is (bv. iemand met een rating van 5 samen met iemand met een rating van 7).  

In deze periode zijn er beperkt banen beschikbaar voor recreanten! Houd er rekening mee dat vrij spelen niet mogelijk is.  

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar de Clubkampioenschappencommmissie via [email protected].

Nieuwscategorieën