Inschrijving wintertraining geopend

18 augustus 2019


Door: Het Trainersteam

Het trainersteam is alweer in voorbereiding voor komende winterperiode. De inschrijving voor de wintertrainingen is vanaf heden geopend. De inschrijving sluit op 1 september.

Rapiditas biedt voor haar leden outdoor 16 weken training (met een garantie van 14 trainingen) en indoor 22 weken gedurende het winterseizoen vanaf maandag 30 september tot en met zaterdag 29 maart 2020. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen. Training Outdoor wordt gegeven op de buitenbanen van TV Rapiditas en Training Indoor op de binnenbanen van My Health Club aan de Marie Curiestraat 80. Mocht door de weersomstandigheden het garantieaantal in het gedrang komen, dan kan er vanaf januari worden uitgeweken naar de kunstgrasbanen van het Radboud Sportcentrum aan de Heyendaalseweg 141 of bij Tennisvereniging Union aan de Sportweg 50 in Malden.

Klik hieronder om je in te schrijven voor de wintertrainingen:

De tarieven staan vermeld in de inschrijfformulieren. De uiterste inschrijfdatum is 1 september 2019. Na inschrijving ontvang je een bevestiging in je mail van je inschrijving. Streven is om de indeling rond 15 september op de website te publiceren. Via onze website houden we alle winterlessers op de hoogte over bijzonderheden over trainingen. Mocht je nog vragen hebben over de trainingen dan kun je een mailtje sturen naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen