Inschrijving Zomertraining 2023 geopend

24 februari 2023


Door: Het Trainersteam

De inschrijving voor de zomertrainingen is geopend. Rapiditas biedt voor haar leden 16 weken trainingen gedurende het zomerseizoen van maandag 3 april tot en met zaterdag 30 september 2023. De trainingen vinden plaats op de tennisbanen van TV Rapiditas. De tarieven en voorwaarden vind je op het inschrijfformulier. Wil je zeker zijn van een plek geef je dan snel op! De inschrijving sluit op 12 maart.

De inschrijving verloopt dit jaar anders dan andere jaren. 

  • Ga eerst naar de website en log in met je bonds of clublidnummer en ga naar “trainingen”. Kies hier het inschrijfformulier dat voor jou van toepassing is.
  • Kies je eerste voorkeurstijd en klik op meer info en aanmelden. Selecteer vervolgens nog twee voorkeurstijden. Wensen en/of opmerkingen kun je kenbaar maken in het tekstvak opmerkingen.
  • Vervolgens klik je op de button “Inschrijven” en is de inschrijving verzonden.
  • Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving als deze bewerkt is door de trainer. Dit kan meerdere dagen duren. Let op, de trainingstijd en dag is pas definitief als de volledige planning wordt gepubliceerd eind maart.

Ben je nog geen lid en wil je deelnemen aan het voorgerecht, schrijf je dan eerst in via de website. Kies als lidmaatschap “voorgerecht”. Je ontvangt binnen enkele dagen een clublidnummer waarmee je in kunt loggen om je in te schrijven. Zie de stappen hierboven.

Mochten er vragen zijn over de trainingen stuur dan een mail via [email protected]

Sportieve groet,

Het trainersteam

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen