Jeugd Najaarscompetitie

30 mei 2023


Door: Jeugdcommissie en Trainers

Momenteel is de Voorjaarscompetitie voor de meesten net afgerond, sommigen mogen nog één keer en voor anderen wordt het Najaar wellicht de eerste keer. Maar of je nu begint of al vaker mee hebt gedaan, zorg dat je erbij bent!

Iedereen doet standaard mee!

De trainers maken een indeling die aansluit bij je niveau en kijken natuurlijk ook naar de groepen van vorige seizoenen. Voorkeuren? Geef dat dan door zodat er rekening mee gehouden kan worden door de trainers.

Komt het niet uit?

Geef dit zo snel mogelijk aan ons door. Als je een keer wel zou kunnen invallen laat dit dan ook weten, wellicht komt een team dan net een speler te kort.

Wanneer speel ik dan?

Tenniskids rood/oranje/groen speeldagen: 10, 17, 24 september en 1, 8 oktober (15 en 22 oktober zijn eventuele inhaaldagen)

Rood: Zondagochtend van 9:00-10:00

Oranje: Zondagochtend van 9:00-11:30

Groen: Zondag van 12:00-14:00 (afhankelijk van duur wedstrijden)

JuniorenSpeeldagen: 17, 24 september en 1, 8, 15 oktober (22 en 29 oktober zijn eventuele inhaaldagen): Zondagochtend of zondagmiddag, aanvang variabel

Zie ook: Najaarscompetitie 2023

Waar kan ik meer informatie vinden over de competitie?

Op onze pagina op de website vind je allerlei informatie zoals wat de competitie inhoudt, hoe het indelen van de teams gaat en of er kosten zijn. Je vindt deze informatie hier.

Heb je nog vragen? Stel die dan aan ons: [email protected].

Met sportieve groet,

Namens de jeugdcommissie en trainers,

Annelies Jekel & Tim Kruijsen

Nieuwscategorieën