Jouw kans om op de wereldranglijst te komen: ITF S400 - Nijmegen International Seniors Rapiditas

28 juni 2022


Door: ITF commissie

Dit jaar wordt er voor het eerst op ons park een Internationaal toernooi voor senioren georganiseerd. Van 1 tot 7 augustus verwelkomen we deelnemers van over de hele wereld in de leeftijdscategorieën 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+ en 80+ (DE, HE, DD, HD en GD). Er wordt gestreden voor punten voor de wereldranglijst.

ITF Seniors toernooien 2022

De internationale Senior toernooien worden onder verantwoording van de International Tennis Federation (ITF) georganiseerd. Deze ITF tour kent een aantal speelniveaus waarvan de wereldkampioenschappen het hoogste niveau is. Na Grade 1000, volgen de Grade 700, 400, 200 en 100 toernooien. Rapiditas start dus gelijk met een relatief sterk toernooi. 

IPIN

Om je in te schrijven voor de internationale Senioren toernooien heb je een IPIN nodig. Dit is een unieke code van de ITF. Deze IPIN kun je aanschaffen via de ITF door een account aan te maken. Dit is gratis. Neem je deel aan een toernooi dan wordt er, naast het inschrijfgeld, 5 euro in rekening gebracht voor de IPIN.

Inschrijven

Wil jij eens een keer ervaren hoe het is om mee te doen met een internationaal (top)toernooi dicht bij huis en speel je graag wedstrijden in je eigen leeftijdcategorie? Doe dan mee met ons toernooi en schrijf je in voor 26 juli via deze inschrijflink.

Heb je hulp nodig bij het inschrijven of heb je nog vragen, neem dan contact op met de organisatie via [email protected]

Toeschouwers zijn uiteraard ook van harte welkom om te genieten van de (inter)nationale tennis toppers! 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen