KNLTB Voorjaarscompetitie en Kia Tenniskids competitie voorlopig uitgesteld tot begin mei

19 maart 2020


Door: De Technische Commissie

De KNLTB heeft laten weten dat de start van de voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie voorlopig wordt uitgesteld naar begin mei.  

KNLTB Voorjaarscompetitie

De KNLTB Voorjaarscompetitie voor senioren en junioren start met de eerste speeldagen in het weekend van 9 en 10 mei. Concreet houdt dit in dat speelronde 1, 2, 3 en 4 worden uitgesteld en worden gespeeld na speelronde 5, 6 en 7. Er wordt dus gespeeld in zeven opeenvolgende weken. Zodra vanuit het RIVM en NOC*NSF groen licht wordt gegeven voor het hervatten van de wedstrijden, informeren wij je hierover en passen wij de speeldata zo snel mogelijk aan op MijnKNLTB.

Kia Tenniskids competitie

Voor de Rode en Oranje competitie geldt dat de teams starten op zondag 17 mei. Teams beginnen op deze datum, zoals gepland, aan de tweede periode met speelronde 1, 2, 3 en 4. Daarna spelen zij nog speelronde 2 en 3 van de eerste periode. De andere twee speeldagen komen te vervallen. De kinderen die meedoen aan de Groene competitie beginnen op zondag 10 mei aan hun competitie. Zij starten met speelronde 4, 5, 6 en 7 en spelen daarna speelronde 1, 2 en 3.

Heb je een vraag kijk dan eerst op de site van de KNLTB. De teamcaptains zullen nog een afzonderlijk bericht krijgen van de TC.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen