Kom je ook naar de clubochtend?

31 maart 2023


Door: Conny Delissen-Buijnsters en Goof van Gemert

Graag introduceren wij voor nieuwkomers langs deze weg het fenomeen Rapiditas “Clubochtend voor senioren”.  Elke donderdagochtend tennissen enthousiaste deelnemers gedurende 2 dubbelpartijen met en tegen elkaar. Nu de lente bijna begint, is het tijd om ook jou als mogelijk nieuwe deelnemer hiervoor uit te nodigen. 

Kom eens kennis maken tijdens de clubochtend van 09:45u tot 11:30u. Hoewel de huidige deelnemers veelal 50+ zijn, is ook 50- van harte welkom. Ook in andere opzichten streven we diversiteit in deelnemers na. Dit zorgt voor vernieuwing en sterkte in de club.

Hoe groter de opkomst, hoe meer we naar sterkte kunnen indelen, al is dat geen uitgangspunt want gezellig tennis staat bovenaan.

In principe spelen we twee keer drie kwartier dubbelspel, in wisselende samenstelling. Als je slechts één keer kunt spelen, ben je natuurlijk ook welkom, maar geef dit gelijk door bij aankomst.

Om tijdig de partijen in te kunnen delen is het wel fijn als je om 09:45u aanwezig bent. Dan kun je tamelijk snel de baan op en kan de eerste wedstrijd om 10:00u beginnen.

Na afloop drinken we een kopje koffie, of iets anders natuurlijk. Uiteraard is dit geen verplicht onderdeel van de clubochtend. Heb je haast dan zien we je een volgende keer misschien, heb je geen haast en is het mooi weer dan is ons eigen terrasje pikken een ideale manier om de gespeelde partij met je medespelers op je gemak te evalueren.   

We zien je graag verschijnen!

Nieuwscategorieën