Laddercompetitie vanaf 14 mei weer van start

12 mei 2021


Door: De Evenementen Commissie

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Laddercompetitie 2021. De Laddercompetitie is er voor iedereen en voor alle spelniveau's, vanaf 17 jaar oud, enkel of dubbel.  Schrijf je in via de KNLTB ClubApp of via onze website en plan je wedstrijden vanaf 14 mei.

De voorjaarscompetitie is verplaatst naar het najaar en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan... de Laddercompetitie biedt uitkomst. Dus pak je kans en schrijf je snel in! Zo houd je het wedstrijdritme erin en kun je tegelijkertijd genieten van een hoop plezier en gezelligheid op de baan.

De competitie start op vrijdag 14 mei en loopt tot eindigt op vrijdag 10 september. Op 14 mei starten we met een kick-off. Je kunt op die dag je eerste wedstrijd plannen, maar dat hoeft niet om mee te kunnen doen aan de competitie. Als de maatregelen wat zijn verruimd zullen we op zaterdag 3 juli op ons mooie terras de tussenstand vieren onder het genot van een hapje en een drankje. Op 10 september vieren we uiteraard de afsluiting en kronen we de winnaars.

Wat is de laddercompetitie?

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar individueel kunnen uitdagen met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende klim of daal je op de ladder. Alleen leden kunnen meedoen aan de ladder. 

Je kunt je inschrijven voor de enkel- of dubbelcompetitie. Beiden mag natuurlijk ook! De dubbelcompetitie bestaat uit heren, dames en gemengde koppels. Beide dubbelpartners dienen zich apart in te schrijven. Jeugdleden die mee willen doen met de senioren kunnen een verzoek sturen aan de commissie, via [email protected].

Aanmelden

Aanmelden kan via de KNLTB ClubApp of via 'Mijn Club' op onze website. In de app ga je naar 'Spelen', 'Wedstrijden' en vervolgens 'Laddercompetitie'. Via de website ga je na het inloggen naar 'Laddercompetitie'. Hier staan ook alle competitieregels.

Na het aanmelden vind je in de ClubApp staat de ranking (spelen>wedstrijden>laddercompetitie>mijn competitie) en een lijst van de spelers die je kunt uitdagen. Hier kun je aan de slag gaan met uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de competitie (het is mogelijk om meerdere opties te versturen). Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de app deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen.

Zorg dat je binnen 10 dagen nadat je bent uitgedaagd de wedstijd hebt gespeeld en de uitslag is ingevoerd in de ClubApp. Je uitdagingen ontvang je ook via de mail.

Meer informatie

Vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen