Laddercompettie kick-off op 4 juli

28 juni 2020


Door: De Evenementencommissie

Ja! We mogen weer. Vanaf nu is het weer mogelijk om weer in westrijdverband te gaan tennissen. Ga naar de KNLTB ClubApp of tvrapiditas.nl en schrijf je in voor de Rapiditas Laddercompetitie en plan je wedstrijd op 4 juli.

Wat is een laddercompetitie?

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de 'ladder' te komen. Zodoende beklim of daal je op de ladder.

Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Je kunt de baan anderhalf uur achter elkaar reserveren. Ben je na 90 minuten niet klaar dan besluit je voordat je begint of je de wedstrijd dan op een ander moment afspeelt of dat degene die op dat moment voorstaat de winst te pakken heeft. Natuurlijk wil iedereen bovenaan de ladder komen te staan maar onthoud dat gezelligheid en sportiviteit bij dit evenement voorop staat.

De competitie begint met een kick-off evenement op zaterdag 4 juli en eindigt op vrijdag 4 september. In de tussentijd kun je zo vaak als je wilt iemand in de competitie uitdagen of zelf uitgedaagd worden. De Laddercompetitie is uitsluitend voor 16+ leden van Rapiditas en er worden alleen enkelpartijen gespeeld.

Kick-off op 4 juli

Om deze laddercompetite in te luiden nodigen we alle leden van Rapiditas aan om imand uit te dagen op 4 juli. Deze dag zullen we jullie tussen 13:00 en 17:00 uur verwelkomen met een lekker muziekje en gezelligheid, tevens zal het RapidiTerras weer geopend zijn!

Voor de duidelijkheid: je kunt elkaar op elk gewenst moment uitdagen, maar op 4 juli van 13:00 tot 17:00 uur word je persoonlijk verwelkomd op het park. Vanwege de coronamaatregelen hebben we geen groots georganiseerd evenement. Iedereen kan komen om te ladderen, maar we zullen niet allemaal tegelijk aanwezig zijn.

Aanmelden

Aanmelden kan via de KNLTB ClubApp of via 'Mijn Club' op onze website. In de app ga je naar 'Spelen', 'Wedstrijden' en vervolgens 'Laddercompetitie'. Via de website ga je na het inloggen naar 'Laddercompetitie'.

Vragen?

Stuur bij vragen een e-mail naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen