Lallen met ballen op zaterdag 9 september

28 juli 2023


Door: Evenementencommissie

Na het succes van Wijn langs de Lijn is het dit jaar tussen het ballen met bier lekker lallen! Dat is de gouden combinatie van Lallen met Ballen. Kom op zaterdag 9 september van 13:30 tot 18:00 uur naar Rapiditas.

Tussen een aantal gezellige speelrondes door, staan de bierglazen en de hapjes klaar. Leer alles over hop, hoge gisting, bier proeven en nog veel meer van een expert van ‘t Biermenneke uit Nijmegen. Het wordt een middag vol gezelligheid en voor competitieleden een passende voorbereiding op het nieuwe seizoen. Proost, proef en tennis je mee? Inschrijven kost €20,- p.p. en kan tot uiterlijk 7 september via de KNLTB ClubApp. Enkel voor 18+ leden. (Wel bier proeven, maar niet tennissen? Dat kan! Geen bier drinken, mag natuurlijk ook)

Nieuwscategorieën


Reacties

Emiel Brok 01-09-2023 12:36

Hoi Marijke, Inschrijven gaat via de KNLTB-app, klik op agenda en dan op 9 september Lallen met Ballen. Dan moet het lukken.

Marijke Peeters 01-09-2023 09:20

Ik wil me wel inschrijven, maar zie niet waar? Is dit de inschrijvingsplek. En ik zou dan met Emiel willen spelen (die weet ervan). En last but not least ik list helaas geen bier. Marijke Peeters

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen