Najaarscompetitie 2021: Doen jullie weer mee?

23 mei 2021


Door: De Technische Commissie

Komend najaar kunnen jullie weer deelnemen aan de Najaarscompetitie (NJC). Er wordt op vrijdagavond, zaterdag en zondag gespeeld. Op de zaterdagen hebben wij enkel nog ruimte voor dames niveau 7/8/9 en zoeken we nog naar invallers. Op vrijdag en zondag kunnen we nog wel hele teams plaatsen.

Op vrijdagavond wordt er alleen gedubbeld en starten om 18:30 uur de wedstrijden. De teams op zaterdag kunnen kiezen voor alleen dubbelwedstrijden of spelen volgens het systeem van de voorjaarscompetitie, dus enkel en dubbel. De aanvangstijd voor de zaterdag ligt tussen 9:00 en 16:30 uur. Ook op zondag is het mogelijk om te starten tussen 9:00 en 16:30 uur. De zondag wordt afgesloten met de 8&9 competitie aan het eind van de middag.

De speeldagen dit jaar:

De speelsterktes van de spelers bepalen in welke klasse een team door de KNLTB wordt ingedeeld.

Inschrijven

Mochten jullie mee willen doen dan ontvangen we bij voorkeur de inschrijving per team. Dit kan door een e-mail te sturen aan [email protected] met daarin: 

  • Namen, bondsnummers, e-mailadressen en speelsterkten van de teamleden
  • Voorkeur voor vrijdag, zaterdag of zondag
  • Voorkeur voor alleen dubbel óf enkel en dubbel

Individueel inschrijven kan uiteraard ook. Geef dan goed aan wie je bent en op welke dagen je kunt spelen. We kunnen dan wellicht een nieuw team vormen of je indelen bij een ander team en de laatste mogelijkheid is een plek op de invallijst.

Half juli ontvangen alle teams bericht met de indeling voor de Najaarscompetitie, zodat je weet in welk team en op welke dag je mag gaan spelen. De kosten bedragen 100 euro per team, inclusief eindafsluiting.

Meer informatie

Heb je vragen? Stuur dan vóór 7 juni een e-mail naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen