Nieuwe organisatie clubochtend

04 oktober 2022


Door: Clubochtendcommissie

Op de laatste donderdag van september droegen Albert Ellen en Mieke Stikkelbroeck de organisatie van de clubochtend op de donderdagochtend over. Zij hebben dat vele jaren gedaan. Klein gestart, laatste jaren ook in de winter, en met een flinke boost in coronatijd.
Met een klein cadeautje en veel appelgebak werden zij daar hartelijk voor bedankt. Gelukkig blijven ze wel gewoon tennissen op de donderdag. Conny Delissen en Goof van Gemert nemen het van hen over. 
 
Clubochtend

Elke donderdagochtend wordt de Clubochtend georganiseerd. Uitgangspunt is dat je uiterlijk 9.50 uur aanwezig bent en dat je twee rondes (dubbel) speelt. De eerste ronde is van 10.00-10.50 uur, de tweede van 10.50-11.35 uur.  Voor de fanatiekelingen is er nog een 3e ronde van 11.35-12.20 uur. Mocht het echt maar haalbaar zijn om slechts één ronde te spelen dan dien je dat bij het aanmelden duidelijk aan te geven omdat de indeling van de tweede ronde direct na de indeling van de eerste ronde gemaakt wordt. Bij de club-ochtenden is het gebruikelijk, vanwege het sociale karakter, dat men na de speeltijd nog met de anderen gezamenlijk een kopje koffie of een ander drankje nuttigt.

Kijk voor een overzicht van de eerstvolgende Clubochtenden in de Activiteitenkalender.

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen