Nieuwe vrijwilligerstaak: baancommissaris tijdens de competitie

21 maart 2022


Door: Technische commissie

Tijdens de zaterdagcompetitie is een groot aantal teams aanwezig. Ieder team speelt 5 of 6 wedstrijden. Deze moeten in goede banen geleid worden. Hiervoor zoeken we een baancommissaris. 

Wat moet je doen als baancommissaris?

Voor iedere competitiedag is een vooraf opgesteld banenschema beschikbaar. Hier staat de verdeling van de banen voor alle teams op uitgewerkt. De starttijden variëren, maar de bedoeling is dat de banen zo eerlijk mogelijk verdeeld worden over de aanwezige teams en de banen optimaal gebruikt worden, zodat iedereen binnen maximaal 4 speelrondes klaar is.

Als baancommissaris is het belangrijk dat je aan de hand van dit schema zorgt dat de baanbezetting en verdeling soepel verloopt en tijdig afwijkingen signaleert. Je bent pro-actief bezig, hebt overzicht en in samenspraak met de captains zorg jij dat de baanbezetting en verdeling soepel verloopt.

Lijkt jou dit leuk? Schrijf je dan snel in voor deze dienst via de dienstenplanner op de website of via de KNLTB ClubApp. De dienst is van 10.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 16.00 uur. 

Vragen? Stuur een mail naar de Technische Commissie via [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen