Onderlinge wedstrijdjes voor alle jeugd op zondag 16 mei

02 mei 2021


De onderlinge wedstrijdjes van zondag 11 april waren een groot succes. Er hebben rond de 65 kids meegedaan aan deze gezellige ochtend. Reden genoeg om dit op korte termijn nogmaals te organiseren.
 
Wil je kennismaken met wedstrijdjes, je competitieteam of gewoon spelen voor de gezelligheid? Kom dan op zondag 16 mei naar de club. Alle jeugd van Rapiditas is welkom en vooraf aanmelden is niet nodig!
 
Tijden
  • Rood spelers: 9:30 - 11:00 uur 
  • Oranje spelers: 10:00 - 11:30 uur
  • Groen/geel spelers: 10:15 - 11:45 uur
Weet je niet in welke kleur je speelt, vraag het dan tijdens de training of door een e-mail te sturen naar [email protected].
 
Ondanks dat het clubhuis gesloten is, zal Rapiditas zorgen voor wat te drinken en een versnapering tussendoor voor alle deelnemers! Je kunt hier alvast lezen wat de wedstrijdregels zijn voor de verschillende Tenniskids kleuren, wat we in trainingen ook oefenen.
 
Helaas mogen er nog steeds geen ouders op het park, dus de kinderen zijn met ons samen op het park. Wel hebben we een aantal ouders nodig die ons op de baan kunnen ondersteunen. Wil je ons ondersteunen laat dit dan even weten via [email protected].
 
Hopelijk zien we jullie zondag 16 mei op de baan!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen