Ontdek Baan 6: De Perfecte Match tussen Tennis en Horeca

03 april 2024


Door: Horecacommissie/Baan 6

Dit jaar neemt Baan 6 de keuken over op vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens alle competitiedagen staat onze keuken voor je klaar met een gevarieerd aanbod aan heerlijke broodjes en kleine maaltijden. Maar dat is nog niet alles! Ook kun je bij ons borrelplanken bestellen.

Wie is baan 6?

Een groep enthousiastelingen met een voorliefde voor tennis en Horeca. Sinds 2017 hebben zij besloten om deze beide passies te combineren en is Baan 6 geboren. Allereerst zijn zij als vriendengroep begonnen met het uitbaten van het clubhuis van TV Tachys. Inmiddels bij meerdere tennisclubs in de regio te vinden en vanaf aankomend weekend ook op TV Rapiditas.

Wat kun je verwachten?

Hun focus ligt in eerste instantie op het aanbieden van een goede service en lekkere producten m.b.t. het bar en keukenbeleid, waarbij zij een samenwerking willen oprichten tussen mensen uit onze eigen vereniging en ervaring vanuit Baan 6.

Nog niet bekend met Baan 6? Bekijk alvast de menukaarten via de foto's zodat je een idee krijgt wat je kunt verwachten. Via deze link kun je een heerlijke borrelplank bestellen. 

Het aanbod van Baan 6 vervangt de vertrouwde kaart en daghap die jullie gewend zijn. Maar geen zorgen, de kleine snacks op de bar en het fruit blijven beschikbaar. Benieuwd naar wat Baan 6 te bieden heeft? Kom snel langs en laat je verrassen!

Werken bij baan 6?

Ben je een jong aanstormend talent van TV Rapiditas, tussen de 14 en 17 jaar oud en wil je graag een zakcentje bijverdienen op de eigen vereniging? Stuur dan voor meer info een mail naar [email protected].

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen