Organisatoren van het eredivisieteam bekend

16 april 2021


Door: Rapiditas Eredivisie

De spelers van het Rapiditas eredivisieteam dat door Ecobit Software wordt gesponsord zijn nog niet bekend, maar de organisatie wel. Met tien tennisfanaten is de organisatie opgetuigd, zodat het eredivisieteam een mooie competitie kan spelen.

Onder leiding van Margo Kok werken deze toppers hard aan een zo goed mogelijk resultaat. De rest van de organisatie bestaat uit Wouter Kropman, Miliaan Niesten, Kevin van Oijen, Maike Tiemersma, Martijn de Klerk, Romy Oosterling, Piet Jetten, Jeroen Remijnse en Bart Clement.

De coach van het team is Wouter Kropman. Hij coacht al 14 jaar teams bij tennisvereniging Rapiditas en ook sinds de start van de eredivisie is hij coach van het team. Miliaan Niesten is aanvoerder van het eredivisie team. Niet alleen begeleidt Miliaan het team, zelf heeft hij ook altijd de eer gehad om voor Rapiditas in het eredivisieteam te spelen. 

De Rapiditas-eredivisie-Instagram en spectaculaire website zijn verzorgd door Kevin van Oijen en wordt daarbij ondersteund door Maike Tiemersma. De berichten die Kevin en Maike op Instagram of op de website plaatsen, worden vervolgens ook gedeeld door T.V. Rapiditas. Martijn de Klerk zorgt ervoor dat de nieuwtjes over de eredivisie op de website van Rpiditas en social mediakanalen terecht komen. Ook Ecobit Software deelt graag de nieuwtjes over het team. Deze nieuwtjes worden geplaatst door Romy Oosterling.

Een eredivisieteam is niets zonder sponsoren. Piet Jetten gaat op zoek naar de geschikte sponsors voor dit team. Zoals eerder al bekend gemaakt is Ecobit Software de hoofdsponsor van dit eredivisieteam en staan Bart Clement en Jeroen Remijnse klaar om dit team financieel te helpen waar kan. Zo sponsort Ecobit de spelers van het team.  

Tot slot is de eredivisie in Nijmegen ook mogelijk dankzij de facilitering en de ondersteuning door Rapiditas. Maureen Völler is als bestuurslid van TV Rapiditas betrokken bij  de organisatie van de eredivisie.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen