Park winterklaar maken op zaterdag 18 november

05 november 2023


Door: Parkcommissie

Na een niet al te droge zomer en een natte nazomer in oktober, is het tijd om ons prachtige tennispark klaar te maken voor de winter. Dit betekent dat er een grote schoonmaak- en klusdag gepland staat.

Als je tijd hebt op zaterdag 18 november, kom dan je steentje bijdragen, zodat het hele park er weer tiptop uitziet. Dit is tevens een uitstekende kans om vrijwilligerspunten te verdienen.

We zullen onkruid wieden rond de banen, het hekwerk herstellen waar nodig, bladeren opruimen, struiken en bomen snoeien, het terras vegen en nog veel meer. Ook het clubhuis zal een opruim- en schoonmaakbeurt krijgen. We hebben veel helpende handen nodig.

Alle leden, jong en oud, zijn welkom om te helpen. We beginnen om 10 uur en zullen doorgaan tot ongeveer 16 uur. Als je slechts een paar uur de tijd hebt, zijn we daar ook erg blij mee!

Schrijf je in via de dienstenplanner of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie. Gereedschap is aanwezig en de lunch zal in ieder geval klaarstaan.

We hebben ook nu al hulp nodig bij het opruimen van bladeren. Het benodigde gereedschap (kruiwagen, rubberen of plastic hark, schep) is te vinden in het schuurtje naast de heg bij de ingang. Daarnaast ligt er een speciale groene mat waarmee je de bladeren gemakkelijk bij elkaar kunt vegen. Let er wel op dat de banen droog zijn en er geen plassen liggen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen