Proeftrainingen voor senioren en jeugd

07 september 2020


Door: Het Trainersteam

We zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor het winterseizoen. De inschrijving voor de wintertrainingen is inmiddels gestart. Om met het tennissen kennis te maken bieden we senioren en jeugd proeftrainingen/clinics aan op ons tennispark.

Proeftrainingen voor senioren

De vraag naar proeftrainingen voor senioren is op dit moment erg groot. Met een proeftraining krijg je een goede indruk hoe het er op reguliere trainingen aan toe gaat. Mocht je vrienden en kennissen hebben, die ook graag willen kennismaken met de tennissport laat ze dan een e-mail sturen naar [email protected].

Sjors Sportief Clinics voor jeugd

Voor de jeugd staan er eind september 2 clinics op de agenda:

  • Maandag 28 september van 17:15 tot 18:15
  • Woensdag 30 september van 16:00 tot 17:00

Mocht je vriendjes of vriendinnetjes hebben die willen ontdekken of ze tennissen leuk vinden, nodig ze dan uit voor een van clinics. Opgeven kan bij Maureen Voller via [email protected]. Natuurlijk kun je dat ook doen bij de trainers en via het boekje van Sjors Sportief (blz 97).

Wintertrainingen

De zomertrainingen lopen nog door tot 2 oktober, waarna op maandag 5 oktober de wintertrainingen starten. Er hebben zich al een heel wat lessers aangemeld. Wil jij je nog inschrijven, doe dit dan snel. De inschrijving sluit op zondag 13 september. Meer informatie vind je hier.

Coronaklachten?

Graag willen we nogmaals benadrukken dat je bij corona-achtige klachten beter even thuis kunt blijven en eventueel de training later in kunt halen. Dit kan alleen je je op tijd afmeldt door een e-mail te sturen naar [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen