Rabo ClubSupport

09 september 2023


Door: De Sponsorcommissie

Heb je een rekening bij de Rabobank? Dan kun je Rapiditas eenvoudig helpen! Stem op Rapiditas via Rabo ClubSupport. Stemmen kan vanaf 4 t/m 26 september 2023.

Wat is Rabo ClubSupport?

Rabo ClubSupport is een campagne die ervoor zal zorgen om clubs sterker en toekomstbestendiger te maken. De winst van de Rabobank wordt gedeeltelijk besteed aan het ondersteunen van sportverenigingen. Rapiditas heeft zich ook dit jaar hiervoor aangemeld. Zoals jullie weten proberen we als club steeds aantrekkelijker te worden. Voor bestaande leden, nieuwe leden en voor andere groepen en clubs die van onze clubhuisfaciliteiten gebruik kunnen maken. Met beperkte middelen willen we ons clubhuis en park moderniseren. Ook dit jaar verzamelen we weer geld in voor een speeltoestel voor onze jeugdleden en jeugdige bezoekers.

Heb je een rekening bij de Rabobank? Dan kun je eenvoudig je stem uitbrengen op Rapiditas. Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank kun je via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op 'Rabo ClubSupport'. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden.

Wij roepen je als Rapiditaslid en Rabobankrekeninghouder op om je stem uit te brengen. Bij voorbaat dank, wij hopen door jouw stem samen met jou te genieten van moderne faciliteiten op Rapiditas!    

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen