Rapiditas: iedereen draagt een steentje bij

19 februari 2020


Door: Maureen Völler (Verenigingsmanager)

Rapiditas drijft grotendeels op de inzet van de leden. Dat zorgt niet alleen voor het voortbestaan van de club maar ook voor saamhorigheid, betrokkenheid, leuke contacten, positieve energie en veel dankbare tennissers. Rapiditas doet daarom een beroep op alle leden van 18 - 70 jaar om zich minimaal 6 uur per jaar in te zetten voor de club. Kom een handje helpen en plan je eigen vrijwilligersdienst vóór 20 maart!

Meedoen kan op verschillende manier:

  • Zorg jij graag voor een gastvrij onthaal van leden of bezoekers? Schrijf je dan in voor een bardienst. 
  • Werk je liever in de buitenlucht? Help dan mee met het groenonderhoud of lever een bijdrage aan een perfecte conditie van onze gravelbanen. 
  • Wil je meedenken over lange-termijnplannen, wordt dan lid van een commissie of zelfs bestuurslid! 

Het kan allemaal bij Rapiditas! Laat via het vrijwilligersinventarisatieformulier (VIF) weten welke klus jij zou willen klaren en welke kwaliteiten je in huis hebt. Zo kunnen we vraag en interesse nog beter op elkaar afstemmen. 

Via de dienstenplanner op de website van Rapiditas of de clubapp kun je eenvoudig een dienst inplannen. Voor elke dienst krijg je 3 punten en bij minimaal 6 punten heb jij jouw steentje bijgedragen. Meer mag natuurlijk altijd! Na het inplannen van jouw diensten krijg je toegang tot het afhangbord en kun je met het ledenpasje een baan afhangen. Inschrijven kan tot en met 20 maart, daarna worden de diensten automatisch toegewezen. Ruilen kan maar dat dien je zelf te regelen en is je eigen verantwoordelijkheid.

Lukt het je niet om tijd vrij te maken voor een vrijwilligersdienst dan kun je kiezen voor de participatiebijdrage (€50). Dit kun je kenbaar maken op het VIF. 

In het kort:

  • Vul het VIF in en geef aan wat je graag zou willen betekenen voor Rapiditas. Dit hoeft niet wanneer je het al een keer hebt ingevuld en je wensen ongewijzigd zijn.
  • Vul je vrijwilligersdienst vóór 20 maart in via de dienstenplanner 
  • Voor vragen kun je terecht bij Maureen Völler 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen