Rapiditas lid Sander Klaasen zwemt mee voor ALS

23 augustus 2022


Door: Communicatiecommissie/Sander Klaasen

Op 28 augustus 2022 springt ons Rapiditas lid Sander Klaasen voor de vierde keer de Amsterdamse grachten in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de dodelijke spierziekte ALS. Samen met 3000 andere zwemmers gaat hij een parcours afleggen van 2 kilometer, dwars door Amsterdam. De spierziekte ALS is nog steeds onomkeerbaar en wetenschappelijk onderzoek naar een oplossing voor deze dodelijke ziekte blijft dan ook hard nodig.
 
Sander Klaasen: "Omdat deze mensonterende ziekte nog niet de wereld uit is, is het belangrijk dat wij ons blijven inzetten voor de ALS stichting, om zoveel mogelijk geld op te halen zodat er veel meer onderzoek mogelijk is naar deze spierziekte. Wellicht dat er in de verre toekomst een medicijn kan worden gevonden om deze ziekte af te remmen en het een stuk dragelijker te maken en mensen er niet meer aan overlijden! In 2015 is mijn oom overleden aan de ziekte ALS. Ondanks dat hij er niet meer is zwem ik niet alleen voor hem maar ook voor alle andere ALS patiënten.  
 
Wil je Sander helpen in de strijd tegen ALS? Dan kun je hem sponsoren via deze link. Je komt dan op zijn persoonlijke pagina terecht. Namens Sander alvast ontzettend bedankt! "HELP ALS DE WERELD UIT!"

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen