Rapiditas Renoveert #12 - Schilderwerkzaamheden volop aan de gang

22 maart 2021


Door: De Opknapcommissie

In deze rubriek informeren we je over de voortgang van de renovatie van ons clubhuis. De kleedkamers, nieuwe entree en tussenhal zijn zo goed als klaar. De resultaten van de eerste schilderwerkzaamheden mogen er zijn! Help jij mee de klus te klaren?

De kleedkamers zijn inmiddels zo goed als klaar, net als de nieuwe entree en tussenhal. Enkele enthousiaste leden zijn vorige week begonnen met alle schilderwerkzaamheden. Naast alle muren en het houtwerk worden alle radiatoren en kleedkamerbanken zorgvuldig voorzien van een nieuw kleurtje. Ook is er een mooi rek gemaakt voor alle rolstoelen, die worden opgeslagen in een nieuw gecreeërde ruimte. Verder zijn er weer veel zaken opgeruimd en schoongemaakt. Hierboven zijn enkele foto's te zien. Een video van de huidige situatie is hier te bekijken.

Komende week wordt het plafond in de kantine afgemaakt en wordt de bestuurskamer gestuukt. Daarna volgt snel de nieuwe bar en alle nieuwe meubels. Voor volgende week zaterdag, 27 maart, zijn we dringend op zoek naar enthousaste leden om verder te gaan met de schilderwerkzaamheden. Lijkt het je leuk om hierbij te komen helpen, neem dan contact op via [email protected] of door onderaan dit artikel een reactie te plaatsen.

Adopteer bij Rapiditas

Wil je op een andere manier een steentje bijdragen? Adopteer dan een meubel om het clubhuis nog sprankelender te maken! Ga naar www.adopteerbijrapiditas.nl, maak je keuze, geef je (team- of bedrijfs)naam en eigen adres op en betaal veilig en vertrouwd met iDeal. Zodra alles is geadopteerd krijg je een mailtje met meer informatie over de vermelding en de activiteit voor alle donateurs. Let op: OP=OP. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen