Rapiditas Renoveert #13 - Plafond geïnstalleerd, eerste meubels geplaatst

30 maart 2021


Door: De Opknapcommissie

In deze rubriek informeren we je over de voortgang van de renovatie van ons clubhuis. Het plafond is voor een groot deel geïnstalleerd en de eerste tafels, stoelen en krukken zijn in elkaar gezet. Help jij mee de klus te klaren?

De afgelopen week is het nieuwe plafond geïnstalleerd in de grote zaal. Tevens zijn alle muren gesausd, radiatoren geverfd en een deel van de banken in de dameskleedkamer gelakt. Verder zijn de douches, mindervalidestoelen in de doucheruimtes en deuren geïnstalleerd. Het rek voor de rolstoelen, die worden opgeslagen in een nieuw gecreeërde ruimte, is afgemaakt, de keuken is flink opgeruimd en de nieuwe barkoelingen zijn geleverd. Ook zijn de eerste tafels, stoelen en krukken in elkaar gezet en is de kantine opgefleurd met planten. Tot slot zijn de voorbereidingen voor het nieuwe plafond in de hal (van de keuken naar de vergaderzaal) getroffen. Het meeste is gedaan door een select groepje leden! Hierboven zijn enkele foto's te zien. 

Binnenkort wordt het plafond in het lage deel van de kantine afgemaakt en wordt de vergaderzaal gestuukt. Daarna volgt snel de nieuwe bar en de rest van de nieuwe meubels. Ook wordt de nieuwe vensterbar in elkaar gezet en de nooduitgang geïnstalleerd. Voor zaterdag 10 april zijn we dringend op zoek naar enthousaste leden om de schilderwerkzaamheden van het houtwerk en de kleedkamerbanken af te ronden. Lijkt het je leuk om hierbij te komen helpen, neem dan contact op via [email protected] of door onderaan dit artikel een reactie te plaatsen.

Adopteer bij Rapiditas

Wil je op een andere manier een steentje bijdragen? Adopteer dan een meubel om het clubhuis nog sprankelender te maken! Ga naar www.adopteerbijrapiditas.nl, maak je keuze, geef je (team- of bedrijfs)naam en eigen adres op en betaal veilig en vertrouwd met iDeal. Zodra alles is geadopteerd krijg je een mailtje met meer informatie over de vermelding en de activiteit voor alle donateurs. Let op: OP=OP. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen