Rapiditas Renoveert #14 - Veel werk verzet op gezellige klusdag

12 april 2021


Door: De Opknapcommissie

Afgelopen zaterdag was er een groep enthousiaste leden om (coronaproof) te helpen met opknapwerkzaamheden in het clubhuis. Het einde is in zicht! Help jij mee de klus te klaren?

De groep heeft onder andere de nieuwe plinten geplaatst, houtwerk geschilderd, deuren en kozijnen gelakt, kleedkamerbankjes geschuurd en gelakt, tafels geoliëd en andere (opruim)klusjes gedaan. Hierboven zijn enkele foto's te zien. Een video van de kluswerkzaamheden is hier te bekijken.

Binnenkort wordt het plafond in het lage deel van de kantine afgemaakt en wordt de vergaderzaal gestuukt. Eind volgende week wordt de nieuwe bar geïnstalleerd, net als de rest van de nieuwe meubels. Ook wordt de nieuwe vensterbar in elkaar gezet en de nooduitgang gemaakt. Voor zaterdag 17 april zijn we op zoek naar enthousaste leden om de schilderwerkzaamheden van het houtwerk, deuren en de kleedkamerbanken af te ronden. Ook willen we alle lichtkoepels en ramen in de kleedkamers lakken, de tafels oliën, de hal nog een keer witten, de schuifdeur en het plafond schilderen en de vrij van verfvlekken maken. Lijkt het je leuk om hierbij te komen helpen, neem dan contact op via [email protected] of door onderaan dit artikel een reactie te plaatsen.

Adopteer bij Rapiditas

Wil je op een andere manier een steentje bijdragen? Adopteer dan een meubel om het clubhuis nog sprankelender te maken! Ga naar www.adopteerbijrapiditas.nl, maak je keuze, geef je (team- of bedrijfs)naam en eigen adres op en betaal veilig en vertrouwd met iDeal. Zodra alles is geadopteerd krijg je een mailtje met meer informatie over de vermelding en de activiteit voor alle donateurs. Let op: OP=OP. 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Ladi van Oss 12-04-2021 21:10

Als je zo met elkaar samenwerkt geeft het je energie een boost!!😅 je kunt alleen niet op de foto zien dat ik de tafels zo goed kon behandelen omdat Hester deze perfect had fijngeschuurd!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen