Rapiditas Renoveert #15 - Eindresultaat komt in zicht

21 april 2021


Door: De Opknapcommissie

Er is de afgelopen dagen weer ontzettend veel gebeurd in ons clubhuis. In de foto's is de huidige stand van zaken te zien. Het einde komt in zicht! Help jij a.s. zaterdag mee de klus te klaren?

De afgelopen dagen zijn o.a. het houtwerk geschilderd, deuren en kozijnen gelakt, kleedkamerbankjes gelakt en teruggehangen, tafels geoliëd, vloer bij de bar geëgaliseerd, muren geschilderd, plafond geschuurd, hoge pilaartafel geplaatst, geluidssysteem geïnstalleerd, verlichting geplaatst, nieuwe loungehoek ingericht, spiegels opgehangen, werkplaats opgeknapt en diverse opruimklusjes gedaan. Hierboven zijn enkele foto's te zien. 

A.s. zaterdag staat de laatste klusdag gepland. Klusjes die die dag gepland staan zijn o.a. het in elkaar zetten van de tafels en hoge en lage krukken, oliën van de tafels en schilderwerkzaamheden (kleedkamerbankjes, deurposten, lichtkoepels, kozijnen, nieuwe voordeur, nooduitgang en plafond). Lijkt het je leuk om hierbij te komen helpen, kom dan a.s. zaterdag om 10:00 naar Rapiditas.

Binnenkort wordt de nieuwe vensterbar in elkaar gezet en de vergaderzaal gestuukt. Op donderdag 29 april wordt de nieuwe bar geïnstalleerd. Tot slot zal er over enkele weken een grote schoonmaakdag worden georganiseerd.

Tot 31 april: Adopteer bij Rapiditas

Wil je op een andere manier een steentje bijdragen? Adopteer dan een meubel om het clubhuis nog sprankelender te maken! Ga naar www.adopteerbijrapiditas.nl, maak je keuze, geef je (team- of bedrijfs)naam en eigen adres op en betaal veilig en vertrouwd met iDeal. Zodra alles is geadopteerd krijg je een mailtje met meer informatie over de vermelding en de activiteit voor alle donateurs. Let op: OP=OP en de actie eindigt op 31 april. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen