Rapiditas Renoveert #16 - Nieuwe bar geïnstalleerd

29 april 2021


Door: De Opknapcommissie

Vandaag heeft Samosa de nieuwe bar in ons clubhuis geïnstalleerd. De bouwwerkzaamheden duurden bijna 8 uur en het resultaat mag er zijn!

De bar is gemaakt van rubberwood, een duurzame houtsoort van de rubberboom. Het logo van Rapiditas is aan de voorkant met een laser gegraveerd. Tevens in de achterwand gebouwd, waar twee gloednieuwe glazen koelingen staan. Hier zal ook het koffiezetapparaat, kopjes en glazen en de muziekinstallatie worden neergezet. De nieuwe bar is bijna 11 meter lang. Hierboven zijn enkele foto's van de bouwwerkzaamheden en het eindresultaat te zien. Een timelapse (versnelde) video van de installatie is hier te bekijken.

Binnenkort worden de tapbladen gekit, de laatste wandplank opgehangen en de fusten, water en elektra aangesloten.

Tot 31 april: Adopteer bij Rapiditas

Wil je een steentje bijdragen? Adopteer dan een meubel om het clubhuis nog sprankelender te maken! Ga naar www.adopteerbijrapiditas.nl, maak je keuze, geef je (team- of bedrijfs)naam en eigen adres op en betaal veilig en vertrouwd met iDeal. Zodra alles is geadopteerd krijg je een mailtje met meer informatie over de vermelding en de activiteit voor alle donateurs. Let op: OP=OP en de actie eindigt op 31 april. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Frans van Wilderen 02-05-2021 09:57

Ziet er strak en super uit. Drankje aan de bar zal nog beter smaken en gezien de lengte van de bar, kan de omzet ook omhoog. Rapiditas, veel succes in de toekomst met deze nieuwe start.

Yvonne Beunders 30-04-2021 00:00

👏🏻

Michel Kougianos 29-04-2021 22:58

En 31 april welk jaar 😜

Michel Kougianos 29-04-2021 22:57

Ziet er goed uit !! Tot snel aan de bar 😀

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen