Rapiditas Renoveert #18 - Nieuwe bar en kassasysteem in gebruik genomen

22 mei 2021


Door: De Opknapcommissie

Nu het terras weer open is, is de nieuwe bar de afgelopen dagen helemaal ingericht en in gebruik genomen.

De afgelopen dagen is de laatste hand gelegd aan de nieuwe bar. Zo zijn de biertapinstallaties weer aangesloten, is alles netjes afgekit, is het houtwerk aan de achterwand geölied en is alles ingericht. Tevens in het koffiezetapparaat aangesloten, de geluidsinstallatie in gebruik genomen en het nieuwe kassasysteem ingesteld. Bij dit gebruiksvriendelijke kassasysteem wordt gebruik gemaakt van een tablet en draadloos pinapparaat.

Wat betreft overige werkzaamheden zijn onder andere de muren in de kleine gang en vergaderruimte gestuukt, het laatste houtwerk geschilderd en de hoge bartafels in elkaar gezet. De komende dagen worden in de kantine de televisie opgehangen, de voordeur geschilderd, het afhangbord geïnstalleerd, de automatische deurknoppen geplaatst, alles schoongemaakt en de puntjes op de i gezet.

Klusdag op zaterdag 29 mei

Voor komende zaterdag, 29 mei, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met het schilderen van de kleine gang, vergaderruimte, deuren en deurlijsten. Wil je meehelpen? Kom dan a.s. zaterdag om 10:00 naar onze club. Uiteraard nemen we bij het klussen de coronamaatregelen in acht en wordt de lunch verzorgd.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen