Rapiditas serveert Viergangenmenu voor nieuwe leden

28 februari 2023


Voor nieuwe leden hebben we een aantrekkelijke actie! In de maand Maart kun je kennismaken met de gezelligste tennisclub van Nijmegen via het jaarlijkse Viergangenmenu.

Wil jij vrijblijvend kennismaken met de mooie tennissport, neem dan deel aan ons Viergangenmenu op ons tennispark aan de d’Almarasweg 24 in Nijmegen. 

Senioren

Voor senioren start het menu met het aperitief op donderdag 16 maart van 19-20 uur. Dit is een gratis proefles. Wil je meedoen met de proefles stuur dan een mail naar [email protected].

Heb je de smaak te pakken dan ga je verder met het Voorgerecht. Bij het Voorgerecht ontvang je 4 trainingen (€35), zonder dat je aan een lidmaatschap vastzit. Verder kun je in deze periode gebruikmaken van alle faciliteiten op ons tennispark. Wil je deelnemen aan het voorgerecht, schrijf je dan eerst in via de website. Kies als lidmaatschap “voorgerecht”. Je ontvangt binnen enkele dagen een clublidnummer waarmee je in kunt loggen om je in te schrijven voor de zomertrainingen.

Jeugd

De jeugd kan meedoen met een proefles op:

Maandag 13 maart: 
16.00 uur: 9-12 jaar
17.15 uur:  11-17 jaar

Dinsdag 14 maart:
16.00 uur: 8-9 jaar

Woensdag 15 maart:
14.30-15.15: 4-5 jaar
16.00 6-8 jaar 

Donderdag 16 maart:
15.45 uur oranje 8-9 jaar

Wil je meedoen met de proefles stuur dan een mail naar [email protected]

Heb je de smaak te pakken dan kun je je inschrijven voor het Voorgerecht, waarbij je 4 lessen krijgt (€25), zonder dat je aan een lidmaatschap vastzit. Verder kun je in deze periode gebruikmaken van alle faciliteiten op ons tennispark. Wil je deelnemen aan het voorgerecht, schrijf je dan eerst in via de website. Kies als lidmaatschap “voorgerecht”. Je ontvangt binnen enkele dagen een clublidnummer waarmee je in kunt loggen om je in te schrijven voor de zomertrainingen. Ben je 4 of 5 jaar schrijf je dan in via deze link

Hoofdgerecht en dessert

Heb je na het Voorgerecht de smaak te pakken, dan kun je verder met het Hoofdgerecht. Bij het Hoofdgerecht hoort een volledig lidmaatschap en 10 zomertrainingen. Het Dessert bestaat uit 1 toernooitraining en deelname aan de Clubkampioenschappen, gratis bij deelname aan het hoofdgerecht. Deelnemers die na het voorgerecht verder willen met het hoofdgerecht krijgen t.z.t. informatie over het inschrijven.

Tarieven Hoofdgerecht

Junior A (vanaf 2011) €125
Junior B (2005-2010) €150
Senior  €215

 

Vragen?

Stuur bij vragen een e-mail naar het trainersteam via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen