Rolstoelvriendelijk Rapiditas gekozen tot Club van Morgen

12 januari 2022


Door: Rollercommissie 

ABN AMRO en de Esther Vergeer Foundation hebben Rapiditas verkozen tot zogeheten Club van Morgen. Dat is een status voor clubs die zich sterk inzetten voor rolstoeltennis. Met de titel worden we extra geholpen met extra materialen en faciliteiten en kunnen we nog meer aansluiten bij rolstoeltennissers en iedereen gelijke kansen bieden. 

Clubs van Morgen is een initiatief met als doel om de ontwikkeling van het rolstoeltennis te versnellen. Van de 1 miljoen tennissers in Nederland spelen er slechts 450 rolstoeltennis. Dat doen zij bij zo'n zestig clubs in Nederland, waaronder dus Rapiditas. ABN AMRO en de Esther Vergeer Foundation willen meer rolstoeltennissers op de baan en ondersteunen clubs extra die daar werk van maken.

Een tijd terug hebben we daar een aanvraag voor ingediend. Na een geslaagde pitch zijn we nu geselecteerd als een van de Clubs van Morgen. Dat betekent dat we worden geholpen aan bijvoorbeeld ballenkannonnen, sportmateriaal, zodat we nog meer dan nu gelijke kansen kunnen bieden aan iedere sporter.

Daarnaast worden we gezien als inspiratiebron voor alle andere verenigingen die rolstoeltennis aanbieden. Daarom komt er een campagne waarin Rapiditas als een van de vijf Clubs van Morgen genoemd wordt. 

Meer informatie en een video over de Clubs van Morgen kun je hier vinden. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen