Samen rollen op 8 mei

28 maart 2022


Door: Rollercommissie

Op 8 mei organiseert Rapiditas een clinic rolstoeltennis. Deze clinic is bedoeld voor kinderen, jongvolwassenen en volwassenen met een lichamelijke beperking en voor wie valide tennissport beoefenen niet mogelijk is. Dit is een initatief van acht tennisverenigingen in Gelderland, Overijssel en Utrecht die in samenwerking met de KNLTB de handen ineen hebben geslagen om de toegankelijkheid van rolstoeltennis te verbeteren. Het motto is 'samen zijn we sterker'.

De rolstoeltennisspelers van de acht verenigingen gaan daarom dit jaar vier keer samen uitwisselingen spelen met elkaar, waar gezelligheid en plezier op de baan voorop staat. Ook wordt er aandacht geschonken aan de spelers, die (nog) niet toe zijn aan het spelen van het tennisspelletje. Voor hen wordt er een leuk programma (clinic) verzorgd door een trainer. Iedereen die wil kennismaken met het rolstoeltennis is van harte welkom. 

Wat moet je meenemen?

Vooral een goed humeur. Mocht je niet in het bezit zijn van een passende sportrolstoel en/of racket, dan wordt daarvoor gezorgd.

Wat kost het om rolstoeltennis te leren kennen?

Reken op 5 euro.

Hoe kun je je aanmelden?

Je kunt je aanmelden bij de rollercommissie via [email protected] of bij een van de deelnemende verenigingen voor 8 mei.

Wie zijn de deelnemende verenigingen?
  • TV Rapiditas
  • Tennisvereniging de Maten
  • Tennisvereniging Beekhuizen
  • LTC Barneveld
  • Tennisclub Houten
  • Tennisvereniging Smash
Hoe laat begint en eindigt de clinic?

De clinic duurt van 11.00 uur tot ongeveer 14.00 uur.

Hoe weet je dat je bent ingeschreven?

Je krijgt direct na inschrijving een bevestigingsmail.

Vragen

Heb je vragen, stuur dan een mail naar de Rollercommissie via [email protected].

Nieuwscategorieën