Schrijf je in voor de Najaarscompetitie 2024

29 mei 2024


Door: Technische Commissie

Terwijl de KNLTB Voorjaarscompetitie nog in volle gang is, beginnen we alweer met de voorbereidingen voor de Najaarscompetitie. Met ingang van dit jaar wordt de Najaarscompetitie om promotie / degradatie gespeeld. Alle wedstrijden zijn van belang en bepalen welke teams er kampioen worden en welke teams er degraderen. Teams die dit jaar 1e worden, spelen dan tijdens de Najaarscompetitie in 2025 een klasse hoger (indien deze er is). Teams die 5e of 6e worden, spelen in 2025 een klasse lager.

De indeling van de competitie wordt gebaseerd op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten. De competitie duurt 5 speeldagen en vindt plaats op onderstaande dagen.

Om dit najaar alle geïnteresseerde teams te kunnen plaatsen, bieden we de volgende competitie vormen aan:

Vrijdagavond

Op vrijdagavond kun je je inschrijven voor de dubbelcompetitie; heren, dames en gemengd dubbel (4 wedstrijden).

Zaterdag

Voor de zaterdag competitie kun je je inschrijven voor de heren of dames of gemengde competitie. De dames en heren competitie spelen 6 wedstrijden en de gemengde teams spelen 5 wedstrijden. Tevens is er ook de mogelijkheid om je alleen voor de dubbelcompetitie (heren, damens en gemengd) op te geven. Er worden dan 4 dubbels gespeeld en geen singels!

Zondag

Op zondag bieden we zowel 8&9 competitie (twee dubbels), gemengd dubbel (vijf wedstrijden) en heren- of damesdubbel (zes wedstrijden) aan.

Inschrijven

Geef je individueel of per team op vóór zondag 9 juni. Dit kan door een e-mail te sturen aan [email protected] met daarin: 

  • Namen, bondsnummers, e-mailadressen en speelsterkten van de teamleden
  • Voorkeur voor vrijdag, zaterdag of zondag 

Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen voor de vrijdag en zaterdag competitie kan het zijn dat er niet voldoende plaats is om alle teams te kunnen plaatsen. Indien er teveel aanmeldingen voor een bepaalde competitie zijn dan kan de TC genoodzaakt zijn om teams naar de zondag te verplaatsen. Gezien de animo en de ervaring van de afgelopen competities qua blessures en beperktheid van invallers zullen alle teams uit minimaal 6 spelers moeten bestaan.

Kosten

De kosten per inschrijving zullen naar verwachting rond de €75 per team zijn. 

Vragen?

Heb je nog vragen over de Najaarscompetitie 2024 stuur dan een mail [email protected].

Meer informatie over de Najaarscompetitie kun je vinden op de website van de KNLTB via deze link

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen