Schrijf je in voor de wintertraining

26 augustus 2023


Door: Het trainersteam

Rapiditas biedt voor haar leden 16 weken trainingen gedurende het winterseizoen vanaf maandag 2 oktober tot en met zaterdag 30 maart 2024. Inschrijving voor de wintertraining kan alleen indien men het daaropvolgend jaar (2024) ook lid is. Er volgt geen restitutie van het lesgeld indien men het lidmaatschap in december opzegt. 
 

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen: herfstvakantie 13 oktober t/m 20 oktober 2023, kerstvakantie 22 december 2023 t/m 5 januari 2024, voorjaarsvakantie 9 februari t/m 16 februari 2024.

Alle Trainingen  worden gegeven op de buitenbanen van TV Rapiditas. Er zit geen garantie op het aantal trainingen. Uiteraard streven we er naar zoveel mogelijk lessen te geven en kan er vanaf februari uitgeweken worden naar de kunstgrasbanen van het Universitair Sportcentrum aan de Heyendaalseweg 141 in Nijmegen of bij Tennisvereniging Union aan de Bosweg in Malden.

Via de nieuwsitems op de website en via de KNLTB Clubapp houden we alle winterlessers op de hoogte over bijzonderheden over trainingen.
 
Wil je zeker zijn van een plek geef je dan snel op via onderstaande link. De inschrijving sluit op 4 september. De trainingen starten vanaf maandag 2 oktober 2023. Streven is om de indeling rond 12 september 2023 op de website te publiceren. 
 
 
Informatie
Mocht je nog vragen hebben over de trainingen, dan horen we dat graag via [email protected].

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen