Schrijf je in voor de Zomeravondcompetitie 2022

09 januari 2022


Door: Technische commissie

Wil je graag meedoen aan de Zomeravondcompetitie? Dat kan! De zomeravondcompetitie is een dubbel-competitie die op zeven woensdagavonden van 11 mei t/m 22 juni wordt aangeboden. Deze competitie is voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per avond vier dubbels. Dat kan 4x herendubbel zijn, 4x damesdubbel of 1x damesdubbel, 1x herendubbel en 2x gemengd dubbel. 

Tijdens de Zomeravondcompetitie wordt gespeeld volgens het principe van Compact Spelen. Dat betekent het spelen van een beslissend punt bij een 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, en 2 punten verschil). Elke partij neemt gemiddeld ongeveer 1.15 uur in beslag. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en je dient om 18.30 aanwezig te zijn.

Bij Rapiditas is de regel dat je in het voorjaar maar aan 1 competitie tegelijk deel mag nemen. Dus als je al speelt in het voorjaar op een van de andere dagen, geef je dan niet op. Op die manier krijgen ook andere leden de kans om te spelen.

Inschrijven

Je kunt je uitsluitend inschrijven via de KNLTB Clubapp. Ga in de app naar Agenda - Zomeravondcompetitie 2022 - Inschrijven. 

De inschrijving sluit op woensdag 16 maart 2022.

Eind april ontvang je bericht in welk team je bent ingedeeld.

De indeling van de competitie wordt half april/begin mei gepubliceerd op MijnKNLTB.

Speeldagen 

De speeldata van de Zomeravondcompetitie kun je hier bekijken.

Kosten

De kosten voor deze competitie bedragen €50 per team. Dit dekt alle kosten bij de KNLTB en het gebruik van ballen. 

Vragen?

Heb je vragen over de Zomeravondcompetitie, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Sportieve groet,
De Technische Commissie

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen