Schrijf je in voor een bar- of vrijwilligersdienst!

21 maart 2022


Door: Verenigingsmanager

Rapiditas drijft grotendeels op de inzet van de leden. Dat zorgt niet alleen voor het voortbestaan van de club maar ook voor saamhorigheid, betrokkenheid, leuke contacten, positieve energie en veel dankbare tennissers! Rapiditas doet daarom een beroep op alle leden van 18 tot 70 jaar om zich minimaal 6 uur per jaar in te zetten voor de club! Dit kan op allerlei manieren.

  • Zorg jij graag voor een gastvrij onthaal van leden of bezoekers? Schrijf je dan in voor een bardienst. Voor deze dienst is een IVA-certificaat verplicht. Lees hier hoe je dit certificaat kunt halen.
  • Werk je liever in de buitenlucht? Help dan mee met het groenonderhoud of lever een bijdrage aan een perfecte conditie van onze gravelbanen. 
  • Wil je meedenken over langetermijnplannen, word dan lid van een commissie of zelfs bestuurslid! 

Via de dienstenplanner op de website van Rapiditas of via de KNLTB ClubApp kun je eenvoudig een dienst inplannen. Voor elke dienst krijg je 3 punten en bij minimaal 6 punten heb jij jouw steentje bijgedragen. Meer mag natuurlijk altijd! 

Lukt het je niet om tijd vrij te maken voor een vrijwilligersdienst, dan kun je kiezen voor de participatiebijdrage (€60). Dit kun je kenbaar maken op het vrijwilligersinventarisatieformulier (VIF). 

Inschrijven voor een vrijwilligersdienst 

Via de Dienstenplanner van KNLTB.Club kun je je inschrijven voor vrijwilligersdiensten. Dat doe je als volgt:

  1. Klik op deze website rechtsboven op 'Mijn Club' of download de KNLTB ClubApp.
  2. Log in met je KNLTB-gegevens (bondsnummer en wachtwoord). Geen account? Klik dan op ’Wachtwoord vergeten‘. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord per e-mail.
  3. Klik via de website op 'Diensten' of via de app of 'Dienstenplanner'.
  4. Kies een beschikbare dienst, aangegeven in het groen (website), en klik vervolgens op ‘Inplannen’. Na het inplannen krijg je een bevestigingsmail. Je krijgt tien dagen en één dag voorafgaande aan de vrijwilligersdienst een herinnering. Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan dien je zelf zorg te dragen voor een vervanger.

Wil je meer weten over de bardienst? Stuur dan een mail naar [email protected]

Voor overige vragen kun je terecht bij Maureen Völler via [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen