Schrijf je in voor Winterhard(t)!

09 september 2020


Door: Maureen Völler (Verenigingsmanager)

Wil jij lekker blijven tennissen in de winter? Doe dan mee met de winterhard(t) competitie! Winterhard(t) is een dubbelcompetitie die wordt gespeeld op verschillende verenigingen rondom Nijmegen van november t/m maart.

Wat is Winterhard(t)?

  • In deze competitie voor senioren speel je met een dubbel- of mix partner gedurende de wintermaanden op de parken van de deelnemende tennisverenigingen: TV De Oorsprong,TV Lindenholt, TV Tachys, TV Union,TV Berg en Dal, LLTV Lent, TC Nijmegen Quick, TV Avanti'55, Slow, Weurt, TV Malden en Rapiditas.
  • Aanmelden gebeurt per team van 2 personen, met speelsterkte tussen de 4 en de 9. De speeldagen zijn zaterdag en zondag. Per speeldag speel je één wedstrijd, meestal maar één dag van het weekend. 
  • Een wedstrijd bestaat uit twee dubbelpartijen van elk 40 minuten, met vooraf een inspeeltijd van 10 minuten. Deelnemers spelen dus 1,5 uur.
  • Je mag verhinderingen opgeven. Daarnaast kun je altijd een vervanger met ongeveer dezelfde speelsterkte inzetten. Je speelt ongeveer 7 à 9 keer. 
  • De speeldagen zijn zaterdag en zondag en de speelperiode is van 8 november t/m 7 maart 2021.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per team. Het officiële reglement kom je tegen bij het inschrijven.

Inschrijven

Schrijf je in via Toernooi.nl. De inschrijving sluit op 30 september.

Meer informatie

Voor informatie kun je terecht bij Maureen Völler.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen