Schrijf je in voor Winterhard(t)

09 september 2023


Door: Winterhard(t)commissie

Wil jij lekker blijven tennissen in de winter? Doe dan mee met de winterhard(t) competitie! Winterhard(t) is een dubbelcompetitie die wordt gespeeld op verschillende verenigingen rondom Nijmegen van november t/m maart.

Wat is Winterhard(t)?

  • In deze competitie voor senioren speel je met een dubbel- of mix partner gedurende de wintermaanden op de parken van de deelnemende tennisverenigingen: TV De Oorsprong, TV Tachys, TV Union, TV Berg en Dal, LLTV Lent, TC Nijmegen-Quick, TV Avanti '55, Weurt, TV Malden, TPV Dukenburg en Rapiditas.
  • Aanmelden gebeurt per team van 2 personen, met speelsterkte tussen de 4 en de 9. 
  • Iedere deelnemer schrijft individueel in, voor een team van twee personen. Als damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Het verschil in speelsterkte tussen beide partners is bij voorkeur niet meer dan één categorie.
    Men kan slechts inschrijven in één spelsoort.
  • Een wedstrijd bestaat uit twee dubbelpartijen van elk 40 minuten, met vooraf een inspeeltijd van 10 minuten. Deelnemers spelen dus 1,5 uur.
  • Je mag verhinderingen opgeven. Daarnaast kun je altijd een vervanger met ongeveer dezelfde speelsterkte inzetten. Je speelt ongeveer 7 à 9 keer. 
  • De speeldagen zijn zaterdag en zondag en de speelperiode is van 4 november t/m 3 maart 2023. Per speeldag speel je één wedstrijd, meestal maar één dag van het weekend. 
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per team. Het officiële reglement kom je tegen bij het inschrijven.

Inschrijven

Schrijf je in via Toernooi.nl. De inschrijving sluit op 1 oktober. (update: De inschrijving op toernooi.nl is verlengd. Je kunt je nog inschijven tm dinsdag 3 oktober om 23:59 uur.)

Meer informatie

Voor informatie kun je terecht bij Maureen Völler.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen