Sporten is voor iedereen

24 april 2021


Door: De Roller Commissie

Lijkt het je leuk om te leren (rolstoel)tennissen? Kom dan op woensdag 28 april om 16:00 naar onze club!

Sporten is voor iedereen! De Esther Vergeer Foundation draagt deze boodschap uit. Wat is het leuk om samen te sporten. Met jongeren, kinderen, iedereen mét en zonder lichamelijke beperking. Want sporten is voor iedereen!

Esther Vergeer is inmiddels heel erg bekend, en dus het sporten in een rolstoel ook. Of toch niet? Ken je iemand die sport in een rolstoel? Heb je zelf wel eens gesport in een rolstoel? Dit is je kans! Hartstikke boeiend om elkaar op de tennisbaan te ontmoeten, en te ervaren hoe dat nu is, rollend tennissen…

Ben je lid bij Rapiditas en heb je zin om het eens op te nemen tegen een rolstoeltennisser? Durf jij uitgedaagd te worden door een roller? Ben je benieuwd hoe het is om te tennissen met je lichamelijke beperking? Kom het proberen! Dat hoeft trouwens niet persé in een rolstoel.

Op woensdag 28 april gaan we samen met de Esther Vergeer Foundation met z’n allen de baan op. Iedereen is welkom! Mét en zonder lichamelijke beperking. Lid bij Rapiditas en geen lid bij Rapiditas. Kom dus op 28 april naar Rapiditas. Er zijn rackets en rolstoelen aanwezig. Leuk om te proberen. Vind je het nog wat spannend? Om 16.00 uur is er een clinic, en kun je gewoon een uurtje komen kijken. Het wordt een swingende middag met muziek, én een ballenkanon! We zien je graag!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen